zenyoga radionice

Radionice

Osim redovnih satova zenyoge povremeno se u dojo-u održavaju jednodnevne radionice osmišljene za one koji su željni produbljivanja vlastite prakse ili potpunim početnicima koji se još nisu susreli s praksom yoge. Sjajna je to prilika za izmaknuti se iz svakodnevne rutine, osvježiti i opustiti u dobrom društvu te naučiti nešto novo čime možemo oplemeniti i unaprijediti kvalitetu svog života.

Program jednodnevnog druženja obično uključuje predavanje o temi koja se obrađuje, blokove vježbanja, masažu i meditaciju u sjedenju.

Radionica za početnike

 

7. travnja, u nedjelju, u Ilici 43, održat će se radionica jednostavnog naziva ‘Uvod u zenyogu’. Ukoliko razmišljate biste li krenuli s yogom, o kakvoj je disciplini uopće riječ i je li yoga uopće vrijedna truda, dođite po trunku odgovora na ovu radionicu namijenjenu svim namjernicima, početnicima i onima koji se takvima osjećaju.

Družimo se od 10.00 – 13.00 sati, a program radionice uključuje predavanje i iskustvo vježbanja primjereno sposobnostima svakog polaznika.

Kotizacija za radionicu iznosi 20 eura. Ako se odlučite nakon radionice upisati u bilo koju grupu, navedeni iznos odbit će se od prve mjesečne članarine 🙂